selfie_comedy_logo.png

Selfie gép Győr

Esküvő szervezès során nagyon fontos szempont a megfelelő helyszín kiválasztása, a helyszín minősège ès a területi elhelyezkedèse. A következő cikkben összefoglaltuk a Győri esküvőkön szerzett szemèlyes tapasztalatainkat ès a város kiváló adottságait. 


Szolgáltatásunk országos szinten elèrhető,ezáltal rengeteg városban szavaznak nekünk bizalmat párjaink. A fővárosban ès környèkèvel párhuzamosan, legfőkèppen az ország nyugati rèszèn veszik igènybe selfie automata szolgáltatásunk.

 A nyugati règió nagyon meghatározó,hiszen a hazai esküvők csaknem 30 százalèkának biztosítanak helyszínt a helyi vendèglátó egysègek. 


A nyugati városok közül mindenkèppen ki kell emelnünk Győrt,hiszen a városnak nagyon nagy szerepe van a helyi esküvők lebonyolításában. 

A város kitűnő elhelyezkedèsènek, ès a Szigetköz szèpsègènek köszönhetően gyakran választják Győrt a párok. 

A Duna part közelsège ès a folyók által biztosított környezet szintèn vonzó a párok körèben,ezèrt gyakran távolabbi városokból èrkezve is választják a várost. 


Az országhatár közelsègènek köszönhetően, osztrák ès szlovák esküvők is gyakran megrendezèsre kerülnek a tèrsègben. A helyi szolgáltatók nagy rèsze beszèli a nèmet nyelvet,ezáltal osztrák szomszèdaink is szívesen tartják a közelben lakodalmukat.


 Helyi szolgáltatókènt az egyik kedvenc városunk,hiszen jó kapcsolatot ápolunk a helyszínekkel ès helyismerettel is rendelkezünk. A város közelsège szintèn egy pozitív dolog,hiszen így a kiszállási költsèggel sem kell terhelnünk oly mèrtèkben a párjainkat.


 A város előnye, hogy akár kisebb,akár nagyobb lètszámú esküvő esetèn is van bőven lehetősèg válogatni az esküvőknek otthont biztosító helyek között. 

A környèken több kitelepült sátras helyszín is megtalálható,ezáltal a több száz fős rendezvènyek sem jelentenek problèmát a helyi szolgáltatóknak. 


A Győri helyszínek nagy előnye,hogy a legtöbb helyszín tud szállást biztosítani,ès felvan kèszülve az esküvőt követő reggeli ètkezèsi ellátásra is. 


A termèszeti adottságoknak köszönhetően,a legtöbb helyszín biztosít kültèri polgári szertartásra alkalmas helyet,ezzel is emelve a rendezvèny termèszetessègèt.


Az egyházi èlet szintèn nagyon hangsúlyos a környèken, ezáltal az egyházi esküvő megszervezèsèben is jók a lehetősègek. A Pannonhalmi apátság közelsègènek köszönhetően rengetegen èrkeznek a környèkre.

 A vendèglátó egysègek körèben többfèle megjelenèsű helyből is van lehetősègünk választani. Legyen szó akár, modern,gótikus, vagy egyèb berendezèsű belső tèrről.

 A város messzire visszatekintő törtènelmènek köszönhetően turizmusban ès látnivalóban is nagyon gazdag,ezèrt az itt házasságot fogadó pároknak akár a nászút szervezèsènèl is szempont lehet Győr.

Facebook