selfie_comedy_logo.png

9+1 ok Amiért megéri szelfie gépet bérelni

Buliban emberek

Ebben a blog cikkben személyes tapasztalataink alapján összegeztük azt a 9+1 dolgot, amiért véleményünk szerint érdemes selfie gépet bérelni egy esküvő szervezése során.

1. Örök emlék marad :
Egy esküvő esetében elengedhetetlen a jó társaság, a zene, a dekoráció, a finom ételek, az italok és természetesen a jó hangulat. Ezekre a vendégek mindíg szívesen emlékeznek vissza. Ezen emlékek megörökítésében lehet segítségünkre egy selfie gép. Az korlátlan számban elkészíthető képek már a helyszínen nyomtatásra kerülnek és örök emléket képeznek.

2. Korosztálytól független:
A legkisebbektől egészen a idősebb korosztályig mindenki jól szórakozhat a selfiezés közben. A selfie box egyszerű kezelhetőségének köszönhetően az idősebbek is könnyedén tudják használni a gépet akár önállóan is. Ha a használatkor segítségre lenne szükség, azt a kollégánk tud a helyszínen adni.

3. Összehozza a vendégeket és kiváló hangulatot teremt
A mai felgyorsult világban egyre gyakoribb, hogy az emberek a közösségi médián keresztül kommunikálnak a családtagokkal, barátokkal, rokonokkal. Ennek köszönhetően a személyes kommunikáció egyre inkább háttérbe szorul. A selfie gép segítségével lehetőséget biztosítunk, hogy a vendégek jó hangulatban, vicces kiegészítők segítségével,közös képek készítésével szocializálódhassanak. Gyakran előfordul, hogy a vendégek, akik korábban még nem találkoztak, a fényképek készítése közben ismerkednek meg.

4. Köszönő ajándék
Az esküvő szervezését megelőzően a párok sokat gondolkodnak azon, hogy milyen köszönő ajándékot adjanak a meghívott vendégeknek. Fontos szempont, hogy személyes legyen, kézzel fogható és emléket képezzen. Ilyenek lesznek a selfie géppel készített képek, amelyeket magukkal vihetnek, évekig megőrizhetnek. Az fotókat digitális formátumban is átadjuk, akár digitális felhőben, akár E-mailben,ezáltal a képek könnyedén továbbíthatóak és megoszthatóak a közösségi platformokon.

5. Fotóalbum készítése
Biztosíthatunk egy fotóalbumot, amelyben a vendégek elhelyezhetik az elkészített fotókat. A képek alá pedig személyes üzeneteket és kívánságokat írhatnak a pároknak, ami örök emlék lesz. Az albumnak az is előnye, hogy míg a fotós által készített képekre várni kell olykor akár több hónapot is, a selfie géppel készített fotóalbum már a rendezvényt követően elkészül.

6. Korlátlan fotókészítés és nyomtatás
Szolgáltatási csomagjaink korlátlan kép készítéssel és nyomtatással elérhetőek. Ennek köszönhetően a vendégek bármennyi selfiet készíthetnek, és korlátlan számban nyomtathatják a képeket.

7. Vicces kiegészítők, maszkok
Rengeteg kiegészítőt (szemüveg, maszk, jelmez, paróka, stb) biztosítunk a szolgáltatáshoz, még szórakoztatóbbá varázsolva a selfiezést. Mindenki kiválaszthatja a számára szimpatikus jelmezt, és már indulhat is a móka.

8. Ár érték arány
Egy szolgáltatás esetén mindenféleképpen fontos szempont az árképzés. Érdemes megvizsgálni, hogy milyen szolgáltatást, mit kapunk a kért összegért cserében. Összességében nem egy olcsó szolgáltatásról beszélünk, ám még mindig sokkal kedvezőbb árakkal találkozhatunk, mint a szórakozás más formáinál. A korlátlan kép készítés, személyi asszisztencia, kiszállási díj és az egyéni igények természetesen növelik a végösszeget, tehát ezzel minden esetben számolni kell.

9. Kitűnő reklám / marketing lehetőség
Egyénileg személyre szabható szolgáltatásról van szó, hiszen a nyomtatott fotók saját arculattal, logóval, felirattal elláthatóak és testreszabhatóak. Ezáltal az elkészült fényképek kitűnő “hirdető” felületként funkcionálnak. A fényképek tökéletesek márka építésére és adott esetben vállalkozások megerősítésére.

+1. Megjelenés: Az általunk közvetített technika modern megjelenésű, teljesen professzionális, profi felhasználásra alkalmas. A legújabb technológiának köszönhetően, magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani a megrendelőink részére. Folyamatosan bővítjük a szolgáltatásaink körét, és fejlesztjük eszközparkunkat. Igényes háttereinknek köszönhetően alkalmazkodni tudunk az adott rendezvény dekorációjához is.

Facebook